Г-н Бриджън каза, че е взел решението преди да се бори

...
Г-н Бриджън каза, че е взел решението преди да се бори
Коментари Харесай

Бившият депутат от торите Андрю Бриджън напуска партията Reclaim на Лорънс Фокс

Г-н Бриджън каза, че е взел решението преди да се бори като самостоятелен претендент за наново продобиване на мястото си на общите избори, предстоящи през 2024 година

Той беше изключен от Консервативната партия през април поради обява в обществените медии, в която той разказа имунизациите против Covid като „ най-голямото закононарушение против човечеството след Холокоста “.

В изказването си депутатът се придържа към радикалните си анти -изгледи на ваксини. „ Аз се застъпвах за тези, които са били засегнати от ваксини, и разкривах тревожното прикриване на трендове в свръхсмъртни случаи в народен и в действителност световен мащаб. “

Управляван от някогашния артист на Луис, Reclaim екипът е основан, с цел да оспори „ събудената ортодоксия “ и да се опълчва на визиите за привилегия на белите и систематичен расизъм.

Неговият уеб страница твърди, че предизвиква свободата на словото, която счита за „ под сериозна заплаха “, с господин Fox по-рано подлага на критика „ климатичната машинация “ и „ измамата с Covid “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР